ŞIRNAK / GÜÇLÜKONAK - Damlabaşı Ortaokulu

Damlabaşı Ortaokulu

Adres
DAMLABAŞI KÖYÜ DAMLABAŞI KÜME EVLERİ DAMLAASI ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 99 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim.
Uydu İnternet (VSAT)
İlçe merkezinden servislerlerle sağlanmaktadır
ilçeye 5 ile 80 km
Diğer Hususlar
Okulumuz Güçlükonak ilçe merkezine 5 km uzaklıkta olup, öğretmenler için ulaşım servisle sağlanmaktadır.